duminică, 2 decembrie 2007

Explicatie

Am creat acest blog plecand, in primul rand, de la ideea ca este nevoie de o pluratitate a vocilor care discuta despre etica in afaceri in contextul Romaniei. In al doilea rand, am considerat ca este necesara o separare intre partea de cercetare si cea a luarilor de pozitie, a informarilor, comentariilor etc. In al treilea, blogul de fata vizeaza o audienta cu totul diferita de cea a "Cristian Ducu's Research Blog". As dori ca cea mai mare parte a celor care vor citi mesajele de pe acest blog sa fie persoane din mediul de afaceri, oameni implicati in procese de dezvoltare si/ori schimbare organizationala, si mai putin de catre cei care au un interes teoretic in etica in afaceri. Asta presupune si ideea ca acest blog urmareste sa produca o modificare de pozitie a celor care vor citi mesajele mele.

Nu lipsit de importanta este faptul ca instrumentele cu care voi opera sunt argumentele. Simt o repulsie generala fata de comentariile care cuprind elemente umorale. Prin urmare, nu voi accepta decat acele comentarii la mesajele mele care respecta regula jocului: discursul bazat pe argumente.

In final, as vrea sa subliniez ca nu e vorba de un blog "distructiv", care sa arunce critici in stanga si in dreapta fiindca autorul nu este de acord cu o opinie sau alta, ci un blog care doreste sa construiasca o dezbatere cu oameni cu interese similare.

Niciun comentariu: