marți, 8 aprilie 2008

"MBA in 10 zile"

De curand a aparut intr-una din statiile de metrou bucurestene un panou publicitar foarte interesant. Mesajul scris destul de mare este "MBA in 10 zile". Socul produs de acest anunt nu a trecut odata cu sosirea metroului. M-am tot gandit ce anume s-ar putea face in 10 zile intr-un astfel de program. Mi-am amintit si de dezbaterile din Statele Unite privind validitatea unor programe MBA de tipul "invatamant la distanta". Rezultatul: ma tot intreb cine este atat de fraier sa nu-si dea seama ca un astfel de program nu are nici o valabilitate. Pe de alta parte, sunt curios ce impresie si-au facut persoanele care au urmat un MBA de acest gen. Poate ma lumineaza si pe mine ce anume se poate face in 10 zile.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu as recomanda cartea "Manager, nu MBA" celor ce sunt interesati de programe fulger de 10 zile care sa ii transforme in manageri de multinationala. :)

Exista o recenzie pe bookblog.ro

Anonim spunea...

Numai titlul si trebuie sa fi retardat ca sa nu-ti dai seama ca este FRAUDA! Ma mir ca austriecii au un deget in acest program la Bucuresti... Numai in Romania isi pot permite cu asemenea frauda. Sa-i vedem la ei in Austria daca le da mana.